Notícies

Educació Infantil visita diferents Escoles Bressol.

14 de març de 2018

Els alumnes de 1r d’ Educació Infantil hem tingut l’oportunitat d’anar a visitar diverses escoles de Sabadell per poder portar a la pràctica els coneixements que aprenem a l’aula.
Veure

Excursió a la Fundació universitària del Bages.

28 de febrer de 2018

Els alumnes del Cicle de Grau Superior d'Educació Infantil hem anat a fer un taller a la Universitat de Manresa. Aquest taller estava orientat a afavorir l'aprenentatge científic dels infants a partir de l'experimentació.
Veure

Cursos Subvecionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

13/02/2018

Els cursos estan totalment subvencionats per a treballadors en actiu. Pots consultar els cursos a la nostra pàgina web www.jviladomsfp.cat.
Veure

Sortida al Banc de Sang

30 de gener 2018

CAI vam anar a fer una visita al Banc de Sang i Teixits de Barcelona. Aquesta visita anava en relació amb la donació de sang que farem a l’escola el proper dia 13 d’abril i que va relacionada amb el crèdit de Cures Bàsiques d’infermeria.
Veure

Xerrada sobre el procés d’exportació de l’empresa Realplast

19 de gener de 2018

Va venir al nostre centre en Jordi Romera, cap de logística de Realplast (Reciclaje i almacenaje de materias plásticas) per fer-nos una xerrada sobre el procés d'exportació als alumnes de 2n de Finances.
Veure

Festa de Nadal a Cicles Formatius

22 de desembre 2017

El primer tram del curs ja s’ha acabat, arriben les vacances. Tenim ganes de descansar i recuperar forces. Quina millor manera de tancar el trimestre que amb una gran festa tots plegats.
Veure
Notícies