Notícies

Visita a la residència Sabadell Gent Gran

10 de maig 2018

Els alumnes d’APD vam anar a visitar la residència Sabadell Gent Gran. És una residència força gran i hi ha molts usuaris. Hi ha diferents tipus de sales i habitacions pel que vam poder veure.
Veure

CAI fa una sortida al Parc Taulí per visitar la planta de neonats

27 d'abril de 2018

El dia 19 d'abril, els alumnes de CAI vam fer una sortida al Parc Taulí per visitar la planta de nounats. A l'arribar ens va atendre una infermera molt agradable que ens va acompanyar.
Veure

Visita d'una usuària de la residència Ciutat de Sabadell

27 d'abril de 2018

Aquesta setmana hem tingut la sort que vingués a visitar-nos la Sra. Maria. La Sra. Maria és una usuària del centre Ciutat de Sabadell.
Veure

VII Diada de Donació de Sang al Jaume Viladoms

20 d'abril de 2018

Amb l'eslògan "Aquesta partida la guanyem tots" es va celebrar el divendres 13 d'abril la VII Diada de Donació de Sang al Jaume Viladoms en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona.
Veure

2a edició de la Fira de la Formació Professional

20 d'abril de 2018

L’1, 2 i 3 de març el nostre centre va participar a la 2a edició de la Fira de la Formació Professional. Aquesta fira té per objectius promoure l’oferta formativa de formació professional del nostre àmbit socioeconòmic.
Veure

1SMIX fa un taller de Reciclatge Informàtic

11 d'abril de 2018

El reciclatge és la millor forma de gestionar i reduir els residus que es generen a les ciutats, però a més s'evita que contaminin el medi ambient. El reciclatge pot ser entès com un hobby i fins i tot una forma d'art.
Veure
Notícies