Notícies

Sortida a CIPO

18/04/2017

Fa unes quantes setmanes vam marxar el grup de 1r d’APD a CIPO. Estàvem tots molt il·lusionats per conèixer aquest lloc, quan vam arribar, a l’entrar vam veure a un usuari amb Síndrome de Down al pati, es veia molt enfadat i vam preguntar per què
Veure

Nou èxit de la Campanya de Donació de Sang, organitzada pels alumnes del centre Jaume Viladoms

05/04/2017

Amb el lema “El que dónes avui pot salvar-te demà”, un centenar de persones van participar en la donació de sang organitzada pel centre Jaume Viladoms
Veure

Jornada de Donació de Sang

30/03/2017

Una vegada més, tornem a posar el nostre gra de sorra per ajudar les persones que necessiten el nostre recolzament, a través de la JORNADA DE DONACIÓ DE SANG organitzada juntament amb el Banc de Sang i teixits (BST).
Veure

Sortida al CEE Pont del Dragó

30/03/2017

Els alumnes del CFGM d'Atenció a les persones en situació de dependència hem anat a Barcelona a visitar les instal·lacions del Pont del Drago un Centre d'Educació Especial.
Veure

Competències Personals al Món Laboral (Organitzat per la Fundació TRAMS)

30/03/2017

Els alumnes de primer de CFGS d’Administració de Sistemes i Xarxes i de Desenvolupament d’Aplicacions Web van participar, juntament amb altres escoles de Formació Professional, en una activitat organitzada per la Fundació Trams.
Veure

Acord de Col·laboració entre la Cambra de Comerç de Sabadell i Jaume Viladoms

21/03/2017

La Cambra de Comerç de Sabadell i Jaume Viladoms han arribat a un Acord de Col·laboració mitjançant el qual, les empreses que ho desitgin podran participar en un programa d'intermediació liderat per la Cambra en la FP Dual.
Veure
Notícies