Notícies

Acte per a lliurar els guardons als guanyadors del Catskills d’enguany a INEFC

Dimecres 6 de juliol es fa un acte per a lliurar els guardons als guanyadors del Catskills d’enguany a INEFC amb la presència de la Consellera d’Ensenyament, Hble Sra. Meritxell Ruiz

07/07/2016 | Notícies

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

L'escola Jaume Viladoms va participar amb l'alumne Jordi Manchado al campionat catSkills, skill 39 de Suport de Xarxes. La competició es va dividir en quatre mòduls que van dura unes 6 hores on l'alumne va poder posar a provar els seus coneixements, tant de Xarxes com de Sistemes operatius. Tots els participants van rebre, gràcies a PUE, diversos regals de merchandising i una RasberryPI.

El Catskills està finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i cofinançat pel Fons Social Europeu.