Notícies

Visita a Catalònia

10 març 2020

El passat divendres 14 de febrer el grup de 1r d’Atenció a persones en situació de dependència vam anar a visitar el centre Catalònia, que dóna servei als col·lectius de diversitat intel·lectual i salut mental.
Veure

Sortida Human Bodies

05 març 2020

El passat 14 de Febrer els alumnes de CAI vam anar a veure l’exposició de Human Bodies al Centre Comercial les Arenas de Barcelona.
Veure

Què estudiar després del Batxillerat? Taules rodones sobre Cicles Formatius de Grau Superior

03 març 2020

Per tenir més informació per poder dissenyar el seu itinerari formatiu un cop acabats els estudis de batxillerat, els alumnes de CFGS han organitzat unes taules rodones per explicar les característiques clau d' aquests estudis.
Veure

Noves instal·lacions al Taller de Cures d' Auxiliars d' Infermeria

27 febrer 2020

Aquest curs s'han instal·lat al taller del Cicle Formatiu d'Auxiliar d'infermeria uns nous equipaments. En concret s'han configurat tres "boxes" de cures intensives.
Veure

Formació Incibe

03 de febrer 2020

Els alumnes de primer curs de ASIX Ciberseguretat han rebut durant 4 hores un curs de Fonaments d'anàlisis de sistemes impartit per INCIBE.
Veure

Esgrima Sabadell Jaume Viladoms

21/01/2020

ADRIÀ GARCÍA MUR i ARNAU GUMÀ LEAL estan seleccionats per la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, per participar en els Campionats Mediterranis.
Veure
Notícies