Certificats integrats als Cicles

En el currículum dels nostres Cicles integrem una sèrie de Certificacions Oficials de diferents empreses relacionades amb la informàtica. D'aquesta manera, en acabar els seus estudis, els nostres alumnes, a més del títol del Departament d'Ensenyament, obtenen les acreditacions corresponents en funció del Cicle que han cursat. 

CERTIFICATS INTEGRATS ALS NOSTRES CICLES

CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ:

·       Sistemes Microinformàtics i Xarxes: Cisco (IT Essentials), Red Hat Essentials i MOS (Microsoft Office Specialist de  Word i Excel).

CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR:

·       Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes Dual (Ciberseguretat): Win Server, Red Hat Advanced, Cisco (CCNA, Cybersecurity Essentials I CyberOps Associate) I Oracle (PL/SQL).

·       Desenvolupament d'Aplicacions Web: Win Server, Oracle Academy (J2EE, J2SE, PL/SQL).

Microsoft IT Academy Program

El programa Microsoft IT Academy és un projecte educatiu de Microsoft dissenyat per a que els centres educatius puguin oferir un programa de formació oficial en las tecnologies de Microsoft amb la màxima qualitat y nivell, a fi que els estudiants puguin desenvolupar plenament el seu potencial acadèmic i professional.

 

Cisco Networking Academy

Cisco Networking Academy (CNA) és un programa educatiu dissenyat per contribuir a preparar als futurs Tècnics y Experts de las Xarxes i Internet. 
Es tracta d'un programa desenvolupat conjuntament per experts en educació i networking (xarxes) que prepara als alumnes per a les demandes i les oportunitats de la nova economia global.

   

 

Dins d’aquest programa en tenim les següents certificacions pels diferents mòduls:

IT Essentials

Fonaments de la Tecnologia de la Informació I (IT Essentials I: PC Hardware and Software) és un curs integrat, actualitzat i realitzat en la plataforma del programa Cisco Networking Academy (CNA). Els alumnes aprenen a conèixer els diversos components de hardware, assemblar equips, instal·lar sistemes operatius i aplicacions de diagnòstic mitjançant pràctiques de laboratori informàtic. També s’introdueixen conceptes bàsics de xarxes, seguretat i tasques de suport informàtic. 

 


Cybersecurity Essentials

Els alumnes aprendran les següents habilitats:

 • Entendre els controls de seguretat per a xarxes, servidors i aplicacions.
 • Aprendre principis de seguretat valuosos i com desenvolupar polítiques de compliment.
 • Implementar els procediments correctes per a la confidencialitat i disponibilitat de les dades.

 

 

CyberOps Associate

És un curs on és treballen:

 • Conceptes fonamentals de seguretat.
 • Coneixements bàsics de criptografia. atacs de punt final, inclosa la interpretació de dades de registre per identificar esdeveniments a Windows i Linux.
 • Monitorització de seguretat, amb la identificació de fonts, tipus de dades i esdeveniments.

 

 

CCNA

Cisco Certified Network Associate (CCNA), certificat estàndard del sector i primer pas a l’ escala de certificacions de Cisco.

Certificació professional que indica que es disposen de coneixements sòlids sobre les xarxes LAN, MAN i WAN. Els tècnics CCNA poden instal·lar, configurar i realitzar la operativa de xarxes (LAN), xarxes de àrea estesa (WAN) i serveis d’accés de xarxes de un mida aproximat de 100 ordinadors.

 

 

MOS (Microsoft Office Specialist) en WORD i EXCEL

Integrat en el seu currículum amb l’aportació de valor afegit que suposa. Es treballen els següents aspectes:

WORD

 • Crear i personalitzar documents
 • Donar format al contingut
 • Treball amb contingut visual
 • Organitzar continguts
 • Revisar documents
 • Compartir i assegurar documents 

EXCEL

 • Introducció i manipulació de dades
 • Donar format a les dades i al contingut
 • Creació i modificació de fórmules
 • Presentació visual de les dades
 • Compartir i assegurar dades i documents

 

 

Acreditació de formació en Microsoft Windows Server

Formació en Microsoft Windows Server impartida en el marc del programa Microsoft IT Academy.

 

 

Oracle Academy

Estem adscrits a Oracle Academy amb el seu programa educatiu. Oferim varietat de recursos educatius de programació i base de dades on els alumnes estaran actualitzats amb les últimes tecnologies.

 


Red Hat Academy

Som part de la xarxa de partners acadèmics amb reconeixement líder de Linux en el sector de TI. Oferim als nostres alumnes un pla d’estudi sobre noves tecnologies de desenvolupament, Linux i el núvol. Amb possibilitats d’obtenir certificacions reconegudes laboralment.