Notícies

Campionat del món d'esgrima junior organitzat pel club d'esgrima sabadell – Jaume Viladoms

Aquest cap de setmana passat, organitzat pel nostre Club d'esgrima, s'ha celebrat a Sabadell el Campionat del Món d'Esgrima júnior

25 de febrer de 2022 | Notícies

 Aquest cap de setmana passat, organitzat pel nostre Club d'esgrima, s'ha celebrat a Sabadell el Campionat del Món d'Esgrima júnior que va comptar amb la presència de 177 participants de 29 països, en un nou rècord de participació d'aquesta competició.

 
En el pla individual Gergo Szemes, d'Hongria, ha estat el guanyador de la prova de Copa del Món júnior de Sabadell 2022, després de derrotar a la final el nord-americà Brandon Li per 15-8. La tercera posició ex-aequo la van ocupar el francès Paul Antoine De Belval, i el també nord-americà Bryce Louie.
 
Per equips, el conjunt italià, compost per Jacopo Bonato, Damià Di Veroli, Giulio Lombardi i Tommaso Martini, ha estat el vencedor de la competició. L'equip italià va derrotar a la final l'equip francès per 45 a 33. La tercera plaça va ser per a Hongria després de derrotar Alemanya per 45-41.
 
El director general de Formació Professional de l'Escola Jaume Viladoms, a Xoan Carlos Cuesta, va participar a el lliurament de premis de la competició per equips. El Campionat ha estat un marc espectacular dins de les celebracions del centenari de la Federació Catalana d’Esgrima i el desè aniversari del Club d’Esgrima Sabadell Jaume Viladoms, organitzadors de l´esdeveniment.