Notícies

Celebrem i col·laborem

Abans de començar les vacances de Nadal vam celebrar una festa a l’escola, les aules es van obrir a diferents tipus d’activitats, com un taller de cuina, un taller de maquillatge, un Escape room...

16 de gener 2020 | Notícies

 Abans de començar les vacances de Nadal vam celebrar una festa a l’escola, les aules es van obrir a diferents tipus d’activitats, com un taller de cuina, un taller de maquillatge, un Escape room, un karaoke, jocs de taula, jocs d’ordinador, ens vam podem menjar uns pastissos boníssims, també vam ballar a ritme de cançons nadalenques i tot i que va ploure, vam poder acabar jugant a futbol.

També es van organitzar un curs més, activitats de caire solidari: elaboració i venda d’objectes nadalencs per part del cicle d’EDI i de pastissos per part d’APD, amb l’objectiu de recaptar diners entre tots per poder fer un donatiu solidari a alguna entitat o ONG. Els alumnes vam triar fer el donatiu per a la Marató de TV3. Els diners que s’han recollit aquest curs juntament amb els diners recaptats en cursos anteriors es faran arribar a la Marató de TV3: 265€!!!

Per un dia vam sortir de la rutina i vam poder fer les coses que havíem proposat cada classe juntament amb els nostres tutors i també ens va permetre conèixer i interactuar amb companys d’altres classes. Va ser una molt bona manera d’acomiadar-nos de l’escola fins l’any vinent!