Notícies

Excursió a la Fundació universitària del Bages.

Els alumnes del Cicle de Grau Superior d'Educació Infantil hem anat a fer un taller a la Universitat de Manresa. Aquest taller estava orientat a afavorir l'aprenentatge científic dels infants a partir de l'experimentació.

28 de febrer de 2018 | Notícies

Els alumnes del Cicle de Grau Superior d'Educació Infantil hem anat a fer un taller a la Universitat de Manresa.

Aquest taller estava orientat a afavorir l'aprenentatge científic dels infants a partir de l'experimentació.

Ha estat molt divertit, ja que ens han proposat diferents activitats "problemes" que havíem de resoldre. Això ha fet que haguéssim de pensar a trobar possibles solucions per als problemes plantejats. Ha estat molt interessant veure com la feina d'equip ens ha ajudat en moltes ocasions a trobar les solucions. També el fet de poder experimentar i provar utilitzant els diferents materials que teníem ha afavorit el nostre aprenentatge.

Posteriorment hem anat Lab_0-6. El Lab és una sala on els alumnes d'infantil de la universitat poden posar en pràctica alguna de les seves activitats. Són activitats relacionades amb l'àmbit científic enfocades a què els nens experimentin i així facin un aprenentatge significatiu.

Ha estat una experiència molt engrescadora i ens ha servit per aprendre idees per després poder dur a la pràctica en les activitats que fem a la nostra escola.