Notícies

GAD1 visita l' Ajuntament de Sabadell

El dilluns 7 de març els alumnes de 1r curs de Gestió Administrativa vam fer una visita a l’Ajuntament de Sabadell, amb l’objectiu d’apropar-nos al funcionament de l’administració local. Vam ser rebuts al saló de plens pel regidor d’Educ

7 de març de 2016 | Notícies

El dilluns 7 de març els alumnes de 1r curs de Gestió Administrativa vam fer una visita a l’Ajuntament de Sabadell, amb l’objectiu d’apropar-nos al funcionament de l’administració local. 

Vam ser rebuts al saló de plens pel regidor d’Educació, que ens va fer una primera aproximació al funcionament del ple i ens va encoratjar a participar activament en la vida pública.

Posteriorment vam treballar sobre la història de l’edifici municipal, els símbols municipals, la composició del ple i el mecanisme de funcionament del mateix. Per acabar vam fer una simulació d’un ple municipal, presentant, discutint i finalment votant diverses propostes d’actuació.

Completarem l’activitat amb el seguiment en directe de la part inicial del ple ordinari que es celebrarà el dijous 31 de març.