Notícies

Promoció 16-18 de Formació Professional Dual

Aquest any hem finalitzat la quarta promoció dual del cicle de grau superior d’educació infantil i la primera promoció del cicle formatiu de grau superior d’ Administració i Finances.

6 de juliol de 2017 | Notícies

 

Arribant aquestes dates es tanquen cursos i projectes, i aquest any hem finalitzat  la quarta promoció dual del cicle de grau superior d’educació infantil i la primera promoció del cicle formatiu de grau superior d’ Administració i Finances.

L’acte es va portar a terme a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat amb l’assistència de tots els centres del Vallès Occidental que participem en aquest projecte. Com sempre ha estat  organitzat pel departament d’Ensenyament i s’ha fet  entrega dels diplomes que acrediten la participació dels alumnes en aquest projecte..

El projecte DUAL significa una gran motivació pels alumnes i les empreses col·laboradores que ens ajuden a formar-los. Obtenen un reconeixement acadèmic i una experiència professional que difícilment assolirien al món acadèmic, tanmateix hem aconseguit una inserció laboral d’un 65% dels alumnes participants en aquest projecte.

Desitgem molta sort a tots els nostres alumnes!