Notícies

Sant Jordi 2021

Aquest any hem volgut gaudir de la diada de Sant Jordi de la manera més intensa possible, intentant evitar que els impediments entelin la festa que ens uneix a la cultura.

3 de maig de 2021 | Notícies

Aquest any hem volgut gaudir de la diada de Sant Jordi de la manera més intensa possible, intentant evitar que els impediments entelin la festa que ens uneix a la cultura.

A Infantil i Primària hem fet diferents activitats relacionades amb les lletres i la cultura com l'animació lectora a primària, l'explicació de contes a infantil a càrrec dels alumnes de 6è i la cançó del 23 d'abril teatralitzada preparada a l'àrea de música. Hem treballat l'aprenentatge de la sardana, s'ha fet el concurs lletra a lletra i els Jocs Florals tan tradicionals entre nosaltres.

A l'ESO els alumnes han realitzat tallers on han pogut desenvolupar la seva creativitat i esperit de grup. Com un taller d'animació audiovisual a primer d'ESO en què han realitzat petites produccions d'una gran imaginació. També han experimentat al laboratori per obtenir slime. L'escriptor científic, Jordi de Manuel Barrabin, ha transmès els seus coneixements sobre la creació literària als alumnes perquè entenguin com es crea una història. A segon han gaudit de trucs de màgia que es destapen quan les matemàtiques es posen en acció. Un altre taller en què han reinterpretat el conte de Sant Jordi. A tercer han tingut la sort de comptar amb una alumna de batxillerat que els ha ensenyat els principis sobre la cal·ligrafia xinesa per entendre i realitzar petits textos.

D'altra banda han gaudit d'un taller en què han tintat samarretes. I finalment a l'últim curs de l'ESO han treballat en equip per personalitzar la samarreta que portaran al viatge de final de curs.

A batxillerat cada classe ha vestit una paradeta amb gran colorit per exposar llibres solidaris que van vendre al costat de creacions pròpies com roses i punts de llibres. D'aquesta manera han pogut compartir cultura i recaptar 213,25€ que aniran destinats a l'Obra social de Sant Joan de Déu.

Com cada any hem celebrat els concursos, tant literari com de dibuix, en el qual els alumnes mostren el seu costat més creatiu i vam descobrir rics mons interiors.

Però aquest any, Sant Jordi ha destacat per sobre de tot per la bona actitud i l'activa participació dels nostres alumnes. Per aquest motiu volem agrair a tots aquest dia.