Notícies

Sortida a la Universitat Euncet

La sortida va començar amb l'arribada a la universitat a la qual ens van portar amb un minibús.

18 desembre 2019 | Notícies

El dia 2 de desembre vam fer una sortida la universitat Euncet a Terrassa

La sortida va començar amb l'arribada a la universitat a la qual ens van portar amb un minibús. El primer que vàrem fer va ser visitar el campus d'aquesta, un campus que, en mig de la muntanya i del bosc, ens oferia unes boniques vistes com pocs altres campus de la comarca de Barcelona. Posteriorment vàrem entrar a la universitat i ens van acompanyar a la cafeteria, no gaire gran però ben cuidada, des de la qual vam gaudir de les vistes, que et feien imaginar-te prenent un cafè amb els col·legues universitaris.

 

L'activitat principal de la sortida va començar una mica més tard, en quant vàrem entrar a la classe de 4t any d'ADE, on ens van fer dues xerrades:

La primera va ser una introducció als serveis i prestacions que oferia l'EUNCET i els trets diferencials respecte d'altres universitats, mostrant-nos els punts forts d'aquesta, quins cursos es donaven, preus , i, en resum, informació general. Tot i no ser la xerrada amb més valor de contingut per nosaltres, va estar força bé.

La segona xerrada va ser la més interessant. La persona que la va fer, en Santi, va explicar-nos la seva experiència tant en el món dels estudis com en el món laboral. Vàrem veure la importància d'intentar saber de què ens agradaria treballar, però també que poden canviar les nostres preferències mentre madurem i com hem de seguir lluitant i formant-nos per treballar allà on volem. També vàrem aprendre a buscar els nostres punts forts i les nostres febleses i com treballar-les per poder millorar com a persones i ser millors estudiants i/o professionals.

De les experiències vitals que ens va explicar el Santi vam poder agafar moltes lliçons, molts consells de vida que eren bastant motivadors i ens empentaven a tirar sempre cap endavant i en esforçar-nos a aconseguir el que volíem. Va ser una experiència enriquidora i vàrem agrair poder escoltar a un professional com ell.

Després vàrem fer un kahoot sobre aquesta xerrada en la qual estava en joc dues samarretes pels alumnes que quedessin en 2n i 3r lloc i una dessuadora pel que quedés en 1r. lloc. Va ser una activitat dinàmica i divertida que va posar punt final a les xerrades.

Després vàrem fer una petita visita a l'interior de la universitat i finalment vàrem retornar al bus per tornar a Sabadell, no sense fer una foto de grup abans de marxar.