Notícies

Sortida de 1r CFGS Educació Infantil a les escoles.

Amb l’arribada de la castanyada, cada any els alumnes de primer d’educació infantil del Jaume Viladoms dissenyen i preparen una sèrie d’ activitats amb la finalitat de posar-les en pràctica de forma vivencial a nens d’entre 5 mesos i 6 anys de

08 de novembre 2018 | Notícies

Amb l’arribada de la castanyada, cada any els alumnes de primer d’educació infantil del Jaume Viladoms dissenyen i preparen una sèrie d’ activitats amb la finalitat de posar-les en pràctica de forma vivencial a nens d’entre 5 mesos i 6 anys de diferents escoles col·laboradores. Aquesta vegada l’objectiu era crear activitats per afavorir el desenvolupament sensorial dels infants.

Creiem que aquestes sortides són molt importants per a la formació dels nostres alumnes, doncs poden posar en pràctica els coneixements apresos a l’aula, aconseguint així un aprenentatge significatiu que els afavorirà en la seva futura tasca professional com a mestres i/o educadors. A més, a part de ser una fantàstica manera d’aprendre, també és una eina de motivació, doncs realitzant aquesta tasca els alumnes troben sentit a tot allò que estan estudiant.

Així valoren la sortida els alumnes:

“Durant uns dies vam estar treballant al taller per poder tenir totes les activitats enllestides. Quan va arribar el dia tot va estar preparat. Vam realitzar gran part del que teníem previst però tot i així ens va faltar una mica de temps. Els alumnes ens vam saber sortir prou bé de la situació i vam buscar mètodes i solucions per nosaltres mateixos per poder acabar les activitats sense que els infants s’enfadessin o ploressin.”

“Ens vam sentir molt acollides, el tracte, tant dels educadors com dels nens va ser molt agradable, els infants van estar molt agraïts al final de la jornada i ens ho demostraven minut a minut amb riures, abraçades, petons... Es respirava un ambient molt agradable i això va fer que inclús els més tímids de les classes es relacionessin lliurement. Sens dubte, després de parlar amb tots els meus companys, una experiència inoblidable que ens encantaria repetir pròximament ja que ens vam quedar amb ganes de treballar més colze a colze a les escoles i a la llar d’infants”

“ Volem agrair tant al Col·legi Jaume Viladoms, a l’escola bressol l’Escoleta i al CEIP Arraona, haver permès que aquell dia fos un dia tan especial per a tots”.

 

CFGS Educació Infantil 1