Notícies

Taller de la sensibilització d’alimentació

Els alumnes de 1er d’APD , hem fet un taller de la sensibilització d’alimentació, organitzat per l’Elsa i l’Anaïs de Ciutat de Sabadell . Ha sigut un taller, que ens ha fet empatitzar amb la gent que té dependència.

13 d'abril de 2016 | Notícies

Avui dia 13 d’abril del 2016, els alumnes de 1er d’APD ,  hem fet un  taller de la sensibilització  d’alimentació, organitzat per l’Elsa i l’Anaïs de Ciutat de Sabadell .

Ha sigut un taller, que ens ha fet empatitzar amb la gent que té dependència a l’hora de fer la ingesta d’aliments. Al taller ens han fet una breu introducció de què sabíem sobre l’alimentació a persones amb dependència i, després ens  han fet posar a la pell dels usuaris de forma divertida i dinàmica.

Per posar-nos a la pell dels usuaris dependents amb la ingesta, ens han fet posar-nos a una cadira amb els ulls tapats i un company ens ha donat de menjar. El primer grup ,teníem que fer-ho ràpid i malament, perquè així poguessin experimentar com se senten els usuaris. El segon grup ens han donat l’alimentació de  forma adequada.

Després hem fet una petita comparació de com ens hem sentit en cada moment.

Al posar-ho en pràctica, ens ha fet posar-nos en  el lloc de l’usuari i això ens ha fet créixer com a persones i fer les coses millor per quan comencem al món laboral.

 

Laia Galván i Anna Morante