Notícies

Visita a la residència Sabadell Gent Gran

Els alumnes d’APD vam anar a visitar la residència Sabadell Gent Gran. És una residència força gran i hi ha molts usuaris. Hi ha diferents tipus de sales i habitacions pel que vam poder veure.

10 de maig 2018 | Notícies

Els alumnes d’APD vam anar a visitar la residència Sabadell Gent Gran. És una residència força gran i hi ha molts usuaris. Hi ha diferents tipus de sales i habitacions pel que vam poder veure, com per exemple: hi ha la sala d’estar, que és molt àmplia, la cuina, els lavabos, els menjadors, la sala d’activitats, el gimnàs, la perruqueria i una de les sales més importants que era la sala sensorial. En aquesta sala els usuaris podien acudir sempre que volguessin, ja que era un espai per relaxar-se i per poder expressar els seus sentiments.

A Sabadell Gent Gran, cada usuari té la seva habitació, hi ha usuaris que la comparteixen i d’altres que la tenen individual. A més a més hi ha apartaments, que són com casa teva, perquè també tenen cuina.

També vam tenir l’oportunitat de poder parlar amb els usuaris que hi havia, i van tenir molt bon tracte amb nosaltres, ja que ens van explicar coses de la seva vida, com es sentien a la residència, etc.

Vam estar dues hores, crec que vam veure i aprendre moltes coses les quals no sabíem, a més de veure totes les instal·lacions ens van fer una xerrada on ens van resoldre tots els dubtes que teníem i ens vam donar la informació necessària que havíem de saber abans de començar les pràctiques.

La visita va ser molt agradable, ja que ens van tractar molt bé i ens van explicar moltes coses interessants, crec que tots els alumnes d’APD vam sortir molt contents d’aquesta visita i ens ho vam passar genial.

 

Laila García Casanovas, Grup A APD1

Organització de l’Atenció a Persones amb Dependència

09/04/2018