Notícies

Visita a Mitsubishi Electric dels alumnes de 2n d’Administració i Finances

El responsable del departament de Comptabilitat i Impostos, Jose Manual Garcia i el responsable de Comptes a Pagar, Ricard La Cal, de l’empresa Mitsubishi Electric, ens van atendre molt amablement la setmana passada a les seves instal·lacions.

21 de gener de 2019 | Notícies

El responsable del departament de Comptabilitat i Impostos, Jose Manual Garcia i el responsable de Comptes a Pagar, Ricard La Cal, de l’empresa Mitsubishi Electric, ens van atendre molt amablement la setmana passada a les seves instal·lacions de Sant Cugat del Vallès.

Ens van fer una xerrada sobre el funcionament de l’àrea comptable-financera en una empresa multinacional com és Mitsubishi Electric. La central financera del grup es troba a Alemanya, de manera que presenten Comptes Anuals consolidades a Europa, no a Espanya. Mitsubishi Electric té tres grans línies de negoci que són aires condicionats, fotografia digital i automatització industrial. En una empresa tan gran, que factura 240 milions d’euros, ens van explicar que les tasques estan molt departamentalitzades.

Al final els dos van coincidir que, considerant també que portem tres anys d’experiència de dual amb ells, el perfil d’alumne dual és molt interessant per la seva empresa, perquè aporta coneixements suficients en comptabilitat i fiscalitat per fer les tasques que necessiten. El José Manuel també va insistir, en referència al futur professional dels nostres alumnes, en la importància dels idiomes, en la formació tecnològica i en participar en els màxims projectes i formacions possibles que es duguin a terme dins les empreses on es treballa.