Nova Escola

 

L’ESCOLA JAUME VILADOMS UNIRÀ EN UN NOU EDIFICI TOT EL SEU PROJECTE EDUCATIU ENTRE ELS 3 I ELS 18 ANYS.

El nou edifici, de 6.000 m2, disposarà de l’última tecnologia aplicada en l’educació


El projecte educatiu Jaume Viladoms, amb més de 50 anys d’activitat educativa a la ciutat de Sabadell, realitza un salt endavant, per tal d’encarar l’educació del Segle XXI.

Jaume Viladoms, amb una visió de futur i per seguir creixent i consolidant el model educatiu, ha adquirit un nou edifici, propietat del Banc Sabadell, ( Antic arxiu central de Banc Sabadell). Amb l’objectiu de que a l’inici del curs 2014-2015, els més de 600 alumnes, des de P3 (3 anys) fins a Batxillerat (18 anys), ja puguin iniciar el curs en aquestes noves instal·lacions. El nou edifici situat al c/ Pare Rodamilans, núm. 104, disposarà de l’última tecnologia aplicada en l’educació infantil, primària i secundària i uns espais amplis d’esbarjo per cada etapa educativa.

El nou edifici de l’escola disposarà de 6000 m2, distribuïts en dos espais. Un edifici de tres plantes, de 3800m2, on es realitzarà l’activitat lectiva i uns patis oberts per les activitats d’esbarjo, de 2200m2 on es realitzaran les activitats d’esbarjo. L’edifici està preparat per una futura ampliació, en el cas que sigui necessari.

L’escola Jaume Viladoms es defineix com una escola catalana, que es regeix per un ideari comú i un mateix model propi, adaptat a cada un dels nivells o etapes. Amb una completíssima oferta educativa, que va des de els 0 fins als 20 anys, que inclou primer i segon cicle d’educació infantil, primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig i Superior. Amb metodologia activa i caracteritzada per un ensenyament personalitat, afavorint l’autoestima, no confessional, que dona importància als valors, que fomenta l’ igualtat d’oportunitats i que ensenya a estimar i a respectar el medi.

Jaume Viladoms és membre actiu de la Fundació Tr@ms des de l’any 2004. Fundació que implementa les TIC com a recurs quotidià del procés d’ensenyament/aprenentatge de tots els nivells.

També disposa d’un departament de Formació Contínua amb l’objectiu d’impartir formació a persones adultes, ja sigui per capacitar professionalment a aturats, com per realitzar cursos de reciclatge, per a la requalificació de treballadors. Aquesta formació també es fa a mida de les empreses que tenen alguna necessitat formativa.

DOSSIER NOVA ESCOLA

 

Sabadell, 3 de desembre de 2013