Presentació

QUI SOM?

El nostre departament de Formació Professional, dins de Jaume Viladoms, és una empresa amb molta experiència, jove d’esperit, amb procés d’expansió, dinàmica, amb les idees clares, i molt orientada a la satisfacció de les expectatives dels nostres clients.

QUÈ FEM?

Oferim tot tipus de serveis relacionats: des de tasques de consultoria, gestió, disseny d’accions formatives personalitzades, suport de seguiment, fins a tramitació de bonificacions i subvencions.
1. Estudi de necessitats del client.
2. Formador especialitzat i provinent del sector privat on prima l’experiència pràctica.
3. Elaboració del material docent, seguint les directrius del client i personalitzant la
4. Oferta concreta. Prima dels aspectes teòrics i pràctics, materials multimèdia, etc.
5. Seguiment de la formació i aplicació d’una política interna de qualitat permanentment revisada.
6. Elaboració d’informes de resultats del mateix curs i el formador, així com els diferents procediments administratius i de qualitat dels mateixos clients.

 

ON TREBALLEM?

El nostre àmbit de treball no té fronteres. Podem atendre les vostres necessitats a qualsevol punt de Catalunya i, si cal, més enllà. Estem fent formació a Madrid, Alacant, València, Bilbao, San Sebastian, Galicia, etc.

COM TREBALLEM?

Amb el millor tracte personal juntament amb formadors professionals, tindrà garantia de que quedarà satisfet dels nostres serveis. A més incorporem a les nostres accions formatives, sense cap cost addicional, el material (manuals, descàrregues, webs, etc).


AMB QUI TREBALLEM?

Treballem des de fa més de 15 anys amb el Departament de Treball i els principals agents socials relacionats amb la formació dels treballadors.

QUANT LI POT COSTAR EL NOSTRE SERVEI?

A aquesta pregunta inevitable, només us podem respondre que el mínim cost possible. Coneixem el sector, i per tant, us podem garantir el màxim benefici en les accions formatives. Un benefici present i futur, derivat de la satisfacció en la feina realitzada. Segur que el nostre preu us sorprendrà!